Pro nemocné se zvýšenou činností štítné žlázy - Bleha, Otakar (Ústav zdravotní výchovy, 1981)
Pokyny a doporučená životospráva pro pacienty s onemocněním štítné žlázy a informace o příznacích této choroby.
Stručné pokyny
Keywords: nádory štítné žlázy; endokrinologie; Health Education; zdravotní výchova; Hyperthyroidism; Gravesova nemoc; hypertyreóza; Graves Disease; Thyroid Neoplasms