Domácí péče o hemiparetika - Pfeiffer, Jan; Beránková, Marta (Oddělení zdravotní výchovy ÚNZ NVP, 1976)
Podrobné informace jak poskytovat pomoc a rehabilitační péči pacientům s částečnou ztrátou hybnosti v domácím prostředí. Publikace obsahuje praktická cvičení.
Pokyny pro nemocné
Keywords: Health Education; ošetřovatelství; zdravotní výchova; Stroke Rehabilitation; paréza; Home Nursing; rehabilitace po cévní mozkové příhodě; neurologie; Paresis; domácí ošetřování