Choroby zažívacieho ústrojenstva - Bureš, Karel; Barchánek, Josef (Turista, 1960)
Informace pro pacienty s nemocemi zažívacího ústroji o léčebných pobytech v Československých lázních : Karlovy Vary, Mariánské Lázně, Dolní Lipová, Bardejovské Kúpele, Korytnica, Brusno, Dubí, Luhačovice, Vráž.
Keywords: nemoci střev; gastroenterologie; Gallbladder Diseases; Stomach Diseases; nemoci žaludku; balneologie; Intestinal Diseases; Balneology; nemoci žlučníku