Životospráva a cvičení při lumboischiadickém syndromu - Beránková, Marta (Ústav zdravotní výchovy, 1985)
Informace pro pacienty s bolestmi páteře, praktické rady a podrobný návod ke cvičení.
Keywords: terapie cvičením; zdravotní výchova; Health Education; lumbalgie; ischialgie; Low Back Pain; ortopedie; Sciatica; páteř; Spine; Exercise Therapy