Lékařská fyziologie - Kittnar, Otomar; Jandová, Kateřina; Kuriščák, Eduard; Langmeier, Miloš; Marešová, Dana; Mlček, Mikuláš; Mysliveček, Jaromír; Pokorný, Jaroslav; Riljak, Vladimír; Trojan, Stanislav (Grada Publishing, 2020)
Učebnice pro studenty lékařských oborů. Zabývá se lékařskou fyziologií člověka.
Keywords: Medicine; Physiology; fyziologie; lékařství