Nykturie : informace pro pacienty - Chapple, Christopher R; Cornu, Jean-Nicolas; Gravas, Stavros; Newman, Diane Kaschak; Skolarikos, Andreas; Thiruchelvam, Nikesh (European Association of Urology, 2014)
Brožura pro pacienty o nykturii. Obsahuje základní informace o tomto onemocnění, jak se diagnostikuje, léčí a jak upravit životní styl s tímto onemocněním.
Keywords: nykturie; urologie; Nocturia