Močové kameny (Česká urologická společnost ČLS JEP, 2019)
Leták pro pacienty o ledvinových a močových kamenech, renální kolice a jejich léčbě.
Keywords: ledvinové kameny; Urinary Calculi; renální kolika; kameny močového měchýře; močové kameny; urologie; Renal Colic; Urinary Bladder Calculi; Kidney Calculi