Náhrada majetkové a nemajetkové újmy : podle občanského zákoníku, zákoníku práce, v oblasti průmyslového vlastnictví a podle autorského zákona : praktická příručka - Elischer, David; Kobliha, Ivan; Dobiáš, Petr; Kottnauer, Antonín; Hunjan Koblihová, Radka; Tuláček, Jan (Leges, 2020)
Publikace se zabývá právními otázkami náhrady majekové a nemajetkové újmy. Příručka pro odbornou veřejnost.
Praktik
Keywords: Compensation and Redress; Private Sector; zákonodárství jako téma; Criminal Law; Legislation as Topic; majetková újma; Civil Rights; nemajetková újma; kompenzace a odškodnění; ekonomie, ekonomika, ekonomika zdravotnictví; Česká republika; trestní zákon; občanská práva; právo, zákonodárství; soukromý sektor; Czech Republic