Dětské polytrauma - Frelich, Michal; Divák, Jan; Novák, Martin (Ostravská univerzita, 2020)
Učební texty pro studenty vysokých škol. Zabývají se neodkladnou péčí o těžce zraněné děti.
Keywords: polytrauma; traumatický šok; pediatrie; Multiple Trauma; dítě; Battered Child Syndrome; Shock, Traumatic; traumatologie; urgentní lékařství; Critical Care; popálení; Burns; péče o pacienty v kritickém stavu; anestezie; terapie náhlých příhod; syndrom bitého dítěte; Pediatric Emergency Medicine; Child; dětská urgentní medicína; Anesthesia; Emergency Treatment