Praxe čínské medicíny : léčba nemocí pomocí akupunktury a čínských léčivých směsí - Maciocia, Giovanni; Clavey, Steven; Brunnerová, Martina (ANAG, 2020)
Publikace se zaměřuje na tradiční čínskou medicínu, zejména na léčbu jednotlivých nemocí. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: akupunkturní terapie; tradiční čínská medicína; Drugs, Chinese Herbal; Acupuncture Therapy; Medicine, Chinese Traditional; léky rostlinné čínské; akupunktura a tradiční medicína