Rouška není trapná (Chráním nejslabší, 2020)
Plakát, který propaguje nošení roušek v době koronavirové pandemie.
Keywords: hygiena; Hygiene; Personal Protective Equipment; Disease Transmission, Infectious; COVID-19; osobní ochranné prostředky; masky; Masks; přenos infekční nemoci