Philippus Jacobus Sachs a Lewenhaimb Vrat - Lindnitz, Jacob; Kilian, Philipp (1676)
Grafický list s portrétem polského lékaře Jacoba Philippa Sachse von Lewenheimb (1627-1672).
Keywords: Physicians; lékařství; lékaři