Nastavení mysli : nová psychologie úspěchu, aneb, naučte se využít svůj potenciál - Dweck, Carol S; Ešnerová, Kateřina (Jan Melvil Publishing, 2017)
Publikace se zabývá nastavení mysli, které vede k úspěšnosti v životě. Určeno široké veřejnosti.
Žádná velká věda
Keywords: učení; úspěšnost; Thinking; Achievement; sebepojetí; self-management; psychologie, klinická psychologie; myšlení; interpersonální vztahy; Self-Management; Learning; Self Concept; Interpersonal Relations; Attitude; postoj