Nejčastější chyby při čištění zubů v oblasti dásňového žlábku - Zoulová, Andrea (Ing. Andrea Zoulová, DiS, 2020)
Atlas a příručka se zaměřuje na špatné a správné metody čištění zubů, hlavně co se týče dásňového žlábku. Obsahuje reklamu na zubní pasty a ústní vody Herbadent. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: zubní prostředky domácí; gingiva; zubní kaz; čištění zubů; Health Education, Dental; zdravotní výchova zubní; Dental Devices, Home Care; preventivní medicína; Dental Caries; Gingiva; Oral Health; zubní lékařství; zdravotní výchova; Toothpastes; zubní pasty; Toothbrushing; orální zdraví