Fytoterapie - Vranová, Vilma (Solen, 2020)
Sbírka článků, které se zaměřují na použití fytofarmak. Určeno odborné veřejnosti.
Pediatrie pro praxi, ISSN 1213-0494 2020 (Suppl. B)
Medicína pro praxi, ISSN 1214-8687 2020 (Suppl. B)
Keywords: Pharmaceutical Preparations; Plants, Medicinal; léčivé přípravky; léčivé rostliny; Phytotherapy; fytoterapie; farmacie a farmakologie; alternativní lékařství