Závažné infekcie komplikujúce liečbu sclerosis multiplex - Klímová, Eleonóra (Solen, 2020)
Studie se zaměřila na infekční onemocnění při roztroušené skleróze a na bezpečnost léčiv. Určeno odborné veřejnosti.
Neurologie pro praxi, ISSN 1213-1814 Ročník 21, supplementum C, 2020
Keywords: tuberkulóza; Herpesviridae Infections; vakcinace; roztroušená skleróza; Infections; Vaccination; hepatitida B; herpetické infekce; léčivé přípravky; Pharmaceutical Preparations; infekční lékařství; infekce; neurologie; progresivní multifokální leukoencefalopatie; Leukoencephalopathy, Progressive Multifocal; Hepatitis B; Tuberculosis; Multiple Sclerosis