Doba koronavirová - Bobek, Miroslav; Cílek, Václav; Drbal, Karel; Gojda, Jan; Hála, Martin; Hogenová, Anna; Holub, Petr; Honzák, Radkin; Hostomský, Zdeněk; Hronová, Tereza; Komárek, Stanislav; Konvalinka, Jan; et al. (Nakladatelstvi Zeď, 2020)
Publikace se zaměřuje na pandemii COVID-19 a na její sociální aspekty. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: Coronavirus Infections; sociologie; COVID-19; sociální změna; Pandemics; Politics; koronavirové infekce; pneumologie a ftizeologie; politika; sociální problémy; humanitní vědy a umění; veřejné zdravotnictví; pandemie; Social Change; Social Problems