Neuropsychiatrie : klinický průvodce pro ambulantní i nemocniční praxi - Uhrová, Tereza; Roth, Jan (Maxdorf, 2020)
Publikace se zaměřuje na poruchy centrální nervové soustavy, které se projevují psychickými symptomy. Určeno odborné veřejnosti, zejména pracovníkům v praxi.
Jessenius
Keywords: Psychopathology; psychiatrie; psychopatologie; diagnostické techniky a postupy; neuropsychiatrie; duševní poruchy; Diagnostic Techniques and Procedures; Pediatrics; duševní procesy; neurologie; pediatrie; Central Nervous System Diseases; Mental Processes; Mental Disorders; nemoci centrálního nervového systému; Neuropsychiatry