Přehled akutních onemocnění zažívacího traktu (Hygienická stanice hl. m. Prahy, 2019)
Leták popisuje několik původců virových gastroenteritid. Ke každému zmíněnému viru udáví původce, zdroj, způsob přenosu, diagnostiku, klinický obraz, výskyt apod.
Keywords: Rotavirus; gastroenteritida; Adenoviridae Infections; infekce viry z čeledi Astroviridae; Adenoviridae; Caliciviridae Infections; Gastroenteritis; Astroviridae; gastroenterologie; infekční lékařství; Rotavirus Infections; Norovirus; adenovirové infekce; infekce viry z čeledi Caliciviridae; Astroviridae Infections; rotavirové infekce