Specifika řízení o přestupku právnické osoby - Grygar, Tomáš (C.H. Beck, 2020)
Publikace se zaměřuje na procesní aspekty přestupkové odpovědnosti právnických osob. Určeno odborné veřejnosti.
Právní instituty
Keywords: organizace; Forensic Sciences; soudní vědy; zákonodárství jako téma; Czech Republic; Organizations; Legislation as Topic; právní vědy; Organization and Administration; Liability, Legal; organizace a řízení; právní odpovědnost; Jurisprudence; právo, zákonodárství; Česká republika