EKG prvního kontaktu v osmi krocích - Nesvadba, Marcel; Cmorej, Patrik Christian; Peřan, David (Mladá fronta, 2020)
Publikace se zaměřuje na hodnoceníí EKG křivky a na nejčastější obrazy srdečních arytmií. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: kardiologie; chemie, klinická chemie; Clinical Decision-Making; Electrocardiography; Primary Health Care; primární zdravotní péče; klinické rozhodování; Arrhythmias, Cardiac; srdeční arytmie; angiologie; elektrokardiografie