Hematologické kazuistiky nejen pro hematology, aneb, Jak nepřehlédnout leukemii v každodenní praxi - Janíková, Andrea; Doubek, Michael (Maxdorf, 2020)
Soubor kazuistik se zaměřuje na onemocnění krve, zejména na jejich diagnostiku. Určeno odborné veřejnosti.
Jessenius
Medica
Keywords: Leukemia; Hemic and Lymphatic Diseases; krevní a lymfatické nemoci; Clinical Laboratory Techniques; klinické laboratorní techniky; radiologie, nukleární medicína a zobrazovací metody; Diagnosis, Differential; hematologie a transfuzní lékařství; diferenciální diagnóza; leukemie