Doporučení při užívání warfarinu (Masarykův onkologický ústav, 2016)
Informační leták pro pacienty, kteří užívají Warfarin. Obsahuje doporučení na udržení stálé hladiny vitamínu K přijímaného stravou.
Keywords: Food; Warfarin; dieta; Vitamin K; vitamin K; Diet; vnitřní lékařství; potraviny; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; warfarin