Peču a vařím s láskou bez lepku a histaminu - Štveráková, Eva; Husák, Petr (Dona, 2020)
Publikace se zaměřuje na dietu bez lepku a bez histaminu. Obsahuje recepty. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: bezlepková dieta; dietoterapie; potravinová alergie; Histamine; histamin; Diet Therapy; Diet, Gluten-Free; Food Hypersensitivity; nutriční terapie, dietoterapie a výživa