Amyotrofická laterálna skleróza - Korenko, Viliam (Osveta, 2018)
Publikácia sa zameriava na kľúčové aspekty amyotrofickej laterálnej sklerózy. Určené odbornej verejnosti.
Keywords: neurologie; amyotrofická laterální skleróza; Amyotrophic Lateral Sclerosis