Perioperační péče o pacienta v neurochirurgii - Fadrus, Pavel; Smrčka, Martin (Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů, 2020)
Učebnice se věnuje perioperační péči v rámci jednotlivých neurochirurgických specializací.
Keywords: Neurosurgical Procedures; ošetřovatelství; Perioperative Care; Neurosurgery; neurochirurgické výkony; neurochirurgie; perioperační péče