Výraz emocí u člověka a zvířat - Darwin, Charles; Král, Josef; Příhoda, Václav (Portál, 2020)
Publikace se zaměřuje na podobnosti v emocích a výrazech obličeje u zvířat a lidí. Určeno odborné veřejnosti.
Klasici
Keywords: Hominidae; psychologie, klinická psychologie; Emotions; Facial Expression; Behavior, Animal; přírodní vědy; zvířata; výraz obličeje; chování; Behavior; srovnávací psychologie; Animals; Psychology, Comparative; emoce; chování zvířat