Pohybové aktivity pro pacientky (nejen) se zhoubnými gynekologickými nádory : jak cvičit před léčbou a po ní - Kautská, Monika (European Network of Gynaecological Cancer Advocacy Groups, 2018)
Brožura pro pacientky s gynekologických nádorem. Obsahuje doporučení pro fyzickou aktivitu před i po zahájení onkologické léčby, včetně fotografií a popisu vhodných cviků.
Keywords: Motor Activity; onkologie; gynekologie a porodnictví; Genital Neoplasms, Female; nádory ženských pohlavních orgánů; nádory; rehabilitační a fyzikální medicína; Neoplasms; cvičení; Exercise; pohybová aktivita