Barevný atlas farmakologie - Lüllmann, Heinz; Mohr, Klaus; Hein, Lutz (Grada Publishing, a. s, 2020)
Atlas obecné a speciální farmakologie, který se okrajově věnuje i farmakoterapii. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Drug Therapy; farmakologie; farmakoterapie; Pharmacology; farmacie a farmakologie