Bezpečnost a etika v perioperační péči - Wichsová, Jana (Grada Publishing, 2020)
Publikace se zabývá etickým a profesionálním chováním na operačních sálech. Určeno odborné veřejnosti.
Sestra
Keywords: bezpečnost pacientů; Operating Room Nursing; chirurgie; ošetřovatelství na operačním sále; Perioperative Care; ošetřovatelství; Patient Safety; Perioperative Period; lékařská etika; perioperační péče; Ethics, Medical; perioperační období