Koktavost u dětí a dospělých : kdy a jak může pomoci klinický logoped : příznaky : možnosti terapie - Dezort, Jan; Mikešová, Vilma (Asociace klinických logopedů, 2020)
Leták, který informuje o kokravosti a radí ohledně terapie. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: dítě; klinická logopedie; logopedie, klinická logopedie; Communication; pediatrie; Speech-Language Pathology; Adult; dospělí; Stuttering; komunikace; Child; koktavost