Kazuistiky z neonatologie - Dokoupilová, Milena; Černý, Miloš (Maxdorf, 2020)
Publikace přináší vybrané novorozenecké kazuistiky, které byly prezentovány na konferencích „Dny novorozeneckých kazuistik“. Určeno odborné veřejnosti.
Jessenius
Medica
Keywords: neonatologie; nemoci novorozenců; Neonatology; Infant, Newborn; novorozenec; Infant, Newborn, Diseases; perinatologie a neonatologie