Vybraná judikatura z oblasti trestní odpovědnosti právnických osob - Smejkal, Ladislav; Syrový, Tomáš (Wolters Kluwer, 2020)
Publikace se zaměřuje na soudní judikaturu a případy trestní odpovědnosti právnických osob. Určeno odborné veřejnosti.
Vybraná judikatura
Keywords: Forensic Sciences; Criminal Law; soudní vědy; zákonodárství jako téma; Czech Republic; Legislation as Topic; trestní zákon; Liability, Legal; právní odpovědnost; právo, zákonodárství; Česká republika