Základy dějin veřejné správy : učební text Masarykovy univerzity - Schelle, Karel (Key Publishing., 2019)
Vysokoškolská učebnice, která se zaměřuje na základy dějin moderní veřejné správy na území českých zemí.
Keywords: Czechoslovakia; dějiny novověku 1601-; Československo; Local Government; History, Modern 1601-; Česká republika; Public Sector; humanitní vědy a umění; místní státní správa; Rakousko-Uhersko; State Government; Austria-Hungary; veřejný sektor; státní správa; Czech Republic