Jak posilovat paměť : cvičebnice : tipy, triky a testy pro lepší paměť - Williams, W. Huw; Iddon, Jo; Lánská, Miroslava (Euromedia Group, 2019)
Příručka, která radí, jak si posílit paměť, a obsahuje různé cvičení a testy. Určeno široké veřejnosti.
Esence
Keywords: paměť; Memory; testy paměti a učení; psychologie, klinická psychologie; Memory and Learning Tests