Co by měl vědět příjemce dotace - Strnadová, Zuzana (Grada Publishing, 2019)
Příručka se zabývá poskytováním dotací ze státního rozpočtu. Určeno odborné veřejnosti, zejména příjemcům dotací.
Finance a investování
Keywords: státní správa; Česká republika; Budgets; Financial Support; Financing, Government; financování vládou; zákonodárství jako téma; ekonomie, ekonomika, ekonomika zdravotnictví; Legislation as Topic; Czech Republic; rozpočty; finanční podpora