Vnitřní závazné předpisy zaměstnavatele a jiné pracovněprávní úkony : krok za krokem - Neščáková, Libuše; Marelová, Lucie (Grada, 2013)
Příručka se zabývá vnitřními pracovněprávními předpisy. Obsahuje vzorové situace a dokumenty. Určeno odborné veřejnosti.
Právo pro každého
Keywords: zaměstnanost; Employment; právo, zákonodárství; směrnice jako téma; Česká republika; pracovní síly; zákonodárství jako téma; Work; Guidelines as Topic; Legislation as Topic; Workforce; Czech Republic; práce; právní vědy; Jurisprudence