Jezte chytře, aneb, Eat.Q. : odhalte moc emoční inteligence při hubnutí - Albers, Susan; Bačová, Andrea (ANAG, 2017)
Příručka, která se zabývá redukcí tělesné hmotnosti tím, že se uplatní principy emoční inteligence na jedení. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: podpora zdraví; Health Promotion; jídla; Weight Loss; stravovací zvyklosti; Meals; Feeding Behavior; emoční inteligence; Emotional Intelligence; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; hmotnostní úbytek; psychologie, klinická psychologie