Manažment domácej ošetrovateľskej starostlivosti - Kožuchová, Mária (Vydavateľstvo Osveta, 2019)
Publikácia sa zameriava na organizáciu a riadenie domácej ošetrovateľskej starostlivosti. Určené odbornej verejnosti.
Keywords: služby domácí péče; Patient Care Management; management, organizace a řízení zdravotnictví; Home Care Services; management péče o pacienta; ošetřovatelství; kvalita zdravotní péče; Nursing Care; Quality of Health Care; ošetřovatelská péče