Vodní procedury ve wellness - Andělová, Romana; Jandová, Dobroslava; Šmíd, Milan; Vacková, Ludmila (Vysoká škola tělesné výchovy a sportu Palestra, spol, 2012)
Učební text, který se zaměřuje na hydroterapii a terapii cvičením ve vodním prostředí ve wellness zařízeních. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: koupele; Fitness Centers; Baths; podpora zdraví; rehabilitační a fyzikální medicína; Hydrotherapy; fitness centrum; Health Promotion; terapie cvičením; hydroterapie; Exercise Therapy