Bakterie mléčného kvašení, probiotika a fermentované mléčné výrobky - Krejsek, Jan (Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2019)
Publikace, která informuje o fermentovaných mléčných výrobcích, probioticích a bakteriích mléčného kvašení a jejich významu pro zdraví. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Cultured Milk Products; Probiotics; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; kysané mléčné výrobky; Lactobacillus; probiotika; Diet, Healthy; zdravá strava