Prevence rizikového chování ve školství - Miovský, Michal; Skácelová, Lenka; Zapletalová, Jana; Novák, Petr; Barták, Miroslav; Bártík, Pavel; Budinská, Martina; Čablová, Lenka; Černý, Milan; Doležalová, Pavla; Gabrhelík, Roman; Holická, Naďa; et al. (Klinika adiktologie 1. LF UK v Praze a VFN v Praze, 2015)
Publikace se soustředí na metody prevence rizikového chování dětí a mladistvých ve školách. Určeno odborné veřejnosti.
Monografie
Keywords: Child Behavior; Adolescent Behavior; History, 21st Century; Česká republika; dějiny 21. století; pedagogika; Education; Health Risk Behaviors; sociologie; zdravotně rizikové chování; Czech Republic; výchova a vzdělávání; chování mladistvých; chování dětí; sociální problémy; Social Problems