Úsměvy, zkušenosti, výstřednosti - Nešpor, Karel (Portál, 2020)
Publikace se zaměřuje na udržení duševního zdraví, na druhy úsměvu a přináší humorné příběhy z každodenního života. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: Optimism; Laughter; duševní zdraví; Wit and Humor as Topic; psychologie, klinická psychologie; smích; Mental Health; zdravý životní styl; vtip a humor jako téma; Healthy Lifestyle; optimismus