Gestalt terapie : vzrušení a růst lidské osobnosti - Perls, Frederick S; Hefferline, Ralph F; Goodman, Paul; Polák, Anton (Stanislav Juhaňák - TRITON, 2020)
Publikace se zaměřuje na teorii a praxi gestalt terapie. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Gestalt Theory; ego; Psychotherapeutic Processes; Gestalt Therapy; Ego; psychoterapeutické procesy; gestalt terapie; psychoterapie; gestalt teorie