Kniha o vědě : od Darwina k temné hmotě: 250 milníků v dějinách přírodních věd - Pickover, Clifford A; Holčák, Petr; Štoll, Ivan; Klíma, Jan; Pecháček, Pavel (Argo, 2020)
Publikace se zabývá dějinami vědy, techniky i humanitních oborů až do současnosti přičemž pozornost věnuje nejdůležitějším objevům. Určeno odborné i široké veřejnosti.
Zip ; svazek 70
Keywords: humanitní vědy; Humanities; dějiny; věda a výzkum; Inventions; přírodní vědy; History; vynálezy; Natural Science Disciplines