Stomatochirurgie : klinické aspekty MKN-10 - Hrušák, Daniel (Current Media, 2020)
Publikace se zaměřuje na stomatochirurgii a léčbu stomatologických nemocí. Určeno odborné veřejnosti.
Medicus
Keywords: Stomatognathic Diseases; stomatologické nemoci; stomatochirurgie; Surgery, Oral