Léčba kardiovaskulárních onemocnění - Vítovec, Jiří; Špinar, Jindřich; Špinarová, Lenka; Ludka, Ondřej (Grada Publishing, 2020)
Publikace se zabývá terapií kardiovaskulárních nemocí. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: kardiologie; Cardiovascular Diseases; kardiovaskulární nemoci