Základné rámce zdravotnej politiky pre roky 2008 - 2011 - Frisová, Simona; Gajdzica, Michal; Lenártová, Lucia; Morvay, Karol; Pažitný, Peter; Szalay, Tomáš; Szalayová, Angelika (Stredoeurópsky inštitút pre zdravotnú politiku, 2008)
Štúdia sa zameriava na zdravotnú politiku a na výdavky a príjmy na zdravotníctvo na slovenský. Určené odbornej verejnosti.
Keywords: prognóza; Prognosis; Slovakia; Health Policy; výdaje na zdravotnictví; zdravotní politika; Slovenská republika; ekonomika lékařská; ekonomie, ekonomika, ekonomika zdravotnictví; politologie, politika, zdravotní politika; Health Expenditures; Economics, Medical