Jak jsme zaplatili za dvě nohy : rozhovory s lékaři, fyzioterapeuty a biology o lidském těle, hlavně o kostrči a svalstvu pánevního dna - Pechová, Zuzana (Malvern, 2020)
Sborník rozhovorů s odborníky, kteří se zaměřili na syndrom kostrče a pánevního dna a na další zdravotní problémy plynoucí z postavení kostrče a pánevního dna. Určeno odborné i široké veřejnosti.
Keywords: ortopedie; Biological Evolution; syndrom; pánevní dno; Pelvic Floor; Coccyx; kostrč; Pelvic Pain; biologická evoluce; Syndrome; pánevní bolest