Než přijde lékař - Stejskal, Lubomír; Pilař, Radek; Matoušek, Oldřich; Adamec, Čeněk; Jaroš, Miroslav; Nováková, Jiřina; Brázdová, Zdeňka; Deyl, Václav; Talyzin, Fedor Fedorovič; Majakovskij, Vladimir Vladimirovič (Československý červený kříž, 1955)
Soubor článků věnovaných zdravotní výchově, především předcházení memocem převážně z hlediska hygieny a nehodám způsobeným při sportu nebo při práci.
Sborníček Československého červeného kříže ; 3
Keywords: Health Education; zdravý životní styl; Healthy Lifestyle; zdravotní výchova